HURRA! Ingenlund 2 har kommet!

- Av Norli


Bok 1 i Ingenlund-serien, «Morrigans Forbannelse» er blitt superpopulær i Norge. Mer enn 300 har anmeldt boka her på Norli Junior Boktipser, og dere har gitt den 4 av 5 stjerner.

Nå er bok 2 kommet: Den heter «Vundersmed.» Her er det bare å glede seg! Har dere lyst til å lese? Forlaget Vigmostad og Bjørke gir 3 bøker av Vundersmed til 10 klasser – så kan dere lese dem på omgang. Kravet er at dere anmelder bøkene her på Norli Junior når dere har lest dem. Hvis din klasse vil lese Vundersmed, kan læreren sende en e-post til [email protected] og skrive adresse og klasse, og at dere ønsker dere «Vundersmed». Bøkene sendes ut før sommeren.

Her er noe av det dere har skrevet om Ingenlund:


Sinoa004 skrev:
Boken handler om Morrigan Kråkh som har en forbannelse som gjør at i det hun fyller sin 11 bursdag altså aftentid, på faren bursdag noen dager før, holder de budrunde, for barn som vil ha utdanning som er smarte eller har penger nok til å få. Morrigan får noen mystiske bud… et av budene viser seg å føre henne til Ingenlund hvor et fantastisk eventyr venter henne. Ingenlund er skrevet av forfatteren Jessica Townsend og utgitt på norsk av Kirsti Vogt. Boken er basert på harry potter bøkene. Ingenlund er hennes første roman men hun har tidligere vært forlagskonsulent i åtte år og hun har i tillegg vært redaktør Stewe Irwins. Er dette neste harry potter? Anbefales hvert fall for alle harry potter fans! God lesning!
Vurdering: ★ ★ ★ ★ ★8 

Genrieta6B skrev:
Eg synnest at den bok var veldig bra. Eg elsker sånne bøker, fordig at dei er so spennende!
Vurdering: ★ ★ ★ ★ ★8 

Alvaalv skrev:
Jeg gir denne boka terning kast uendelig fordi den er en morsom bok som er veldig forvirrende på en måte så du får til og følge med på det som skjer og har feil som faktisk gjør den enda bedre med andre ord så kan man ikke unngå og lese hele når man først har begynt og den er veldig morsom
Vurdering: ★ ★ ★ ★ ★


Tilbake til forrige side