Barnas dag i Skien

- Av Norli

Velkommen til stor feiring av Barnas dag i hos Norli Arkaden Skien! Medaljer og boller deles ut hele dagen.

Detektivbyrå nr. 2-forfatter Jørn Lier Horst og illustratør Hans Jørgen Sandnes holder detektivshow på scenen på senteret kl 12. Etterpå skriver de autografer i operasjon- og clue-bøkene til de som vil. Det kommer en splitter ny bok i Operasjon-serien, Operasjon Svartskog, som lanseres på lørdag.

I Norli Junior Lesekonkurranse har Skien blitt kåret til Norges RÅESTE BY til å lese. Ingen andre byer har så høy andel av elever i 3.-7- klasse med på konkurransen, som Skien. Norli Junior vil derfor overrekke en egen vinnerpokal til byen.

Medaljer deles ut til alle klasser som har lest over 800 sider i snitt per elev. Hvis klassen din har vært med og ikke klart så mange sider, men du har lest mer enn 800 sider, kan du få medalje likevel.

Tre klasser i Skien har vunnet pokaler. Telemarks- og Skiensvinner Klyve 6A, og vinner av Miljøvernerpokal, Svanen 3E, får utdelt pokaler på eget arrangement på fredagen. SPT Svanen 3E, får også en egen pokal fra Jørn Lier Horst fordi de har lest flere sider Detektivbyrå nr. 2 per elev enn noen andre i Skien.

Kollmyr 6B ble trukket ut som en av to hovedvinnere i lesekonkurransen, og vil bli invitert til en eksklusiv pizzalunsj med to av Norli Junior-forfatterne.


Tilbake til forrige side