Lesekonkurransen er avsluttet! Hva skjer nå? Husk Barnas dag 2. februar!

- Av Norli

Nyttårsaften kl 23:59 var siste frist for å lese bøker i Norli Junior Lesekonkurranse. Det dere leste ifjor kan registreres til og med 3. januar – men det er ikke lov å skrive opp en eneste side som ble lest etter nyttårsaften ;-).

Lærerne må godkjenne lesingen senest fredag 4. januar.

Hvis læreren din ikke har godkjent på en stund, bør du absolutt passe på at han eller hun får gjort det raskere enn svint!

22. januar kårer vi vinnerne i egen TV-sending her på Norli Junior. Det blir mange vinnere:

Hovedvinnere: Vi trekker 2 klasser blant alle som har lest minst 3.000 sider per elev. De vinner pizzalunsj med to forfattere hver.

Pokalvinnere: Vi trekker vinnere av Turistpokalen (en klasse som har lest minst 2.000 sider), Trollpokalen (en klasse som har lest minst 4.000 sider), Astronautpokalen (en klasse som har lest minst 5.000 sider) og kårer vinnerne av Miljøvernerpokalene (alle klasser som har lest minst 8.000 sider).

Fylkesvinnere får fylkespokaler

Klassetrinnsvinnere får klassetrinnspokaler

Norges råeste klasse til å lese – vinner den største pokalen.

NB! Det deles ut kun én pokal per klasse. Hvis en klasse vinner flere pokaler, får de én pokal for alt de har oppnådd.

Barnas dag 2. februar

2. februar er det Barnas dag hos Norli – med medaljeutdeling til alle klasser som har klart Zombiediplom eller mer – og lest minst 800 sider per elev.

Læreren din har bestemt hvilken Norli-butikk din klasse skal hente medaljer i. Mange steder kommer det forfattere på besøk, og det blir boller og …. medaljer.

Her kan dere se hvordan det var på Barnas dag i fjor:

 

Velkommen!


Tilbake til forrige side