EN STOR AVSLØRING OG LITT HJELP!!!

- Av Bobbie Peers

Hei folkens,

Dere leser som bare det! Gratulerer med 47 189 376 sider lest. Det er jo helt bananas. Det er faktisk mer sider enn det finnes mennesker i Spania. Der er det 46 354 321 som bor.

Jeg må også takke for alle de gode tilbakemeldingene jeg har fått på bok nr. 4 i serien om William Wenton, verdens beste kodeknekker. Nå begynner det å bli mange som har lest Apokalypsegeneratoren.

Og jeg har begynt å jobbe med bok nummer 5. Her begynner det å bli ganske skummelt. Og som de fleste av dere sikkert har fått med dere, så lager jeg ikke akkurat de enkleste titlene på bøkene i denne serien.

Bok nummer 1. het Luridiumstyven. nr. 2. Kryptalportalen, nr. 3. Orbulatoragenten, og nummer 4. Apokalypsegeneratoren. Og jeg avslører nå for første gang hva bok nummer 5. skal hete, og det er: SENTRIFUGALKATASTROFEN.

Jeg er ganske fornøyd med det navnet og gleder meg til å se omslaget. MEN, det er EN ting jeg trenger HJELP til. 

I bok nummer 5. introduserer jeg en ny skurkeaktig type. Han er sikkerhetssjef ved Senter for Miskommunikasjon i London. Og jeg trenger et skummelt men gøy navn til ham. Jeg blir veldig glad hvis dere kan hjelpe meg. Enten å velge fra navna på listen under, eller komme med helt nye forslag.

Her er mine forslag:

  1. Dandi Hagler
  2. Milton Bassvalk
  3. Derry Bing
  4. Miller Skudder
  5. Tylder Bang

Her kan du stemme på det beste forslaget.
Om du har noen bedre forslag er det topp om du sender på mail til [email protected]

Håper dere kan hjelpe meg, jeg er desperat! 

Hilsen Bobbie


Tilbake til forrige side