Her er vinnerne av Oppdrag Europa!

- Av Norli

Fra februar og til og med august har tusenvis av barn og voksne vært med på en lang lesereise her på Norli Junior. På Oppdrag Europa har vi lest oss fra sted til sted ved å registrere sider. Ved hvert reisemål har vi kunnet lære noe nytt og svare på quiz.

Blant dem som har lest seg gjennom hele reisen på 15.000 sider – og besøkt alle 24 reisemålene – har vi trukket 5 vinnere. Vinnerne får hvert sitt gavekort på 1.000 kroner hos Norli.

Vinnerne er:

Karsten Alex Huseby

Danin Fazlic

Erika Nyås

Oliver Antonsen

Adele Helle Stenvik

 

Vi gratulerer!

Vinnerne er kontaktet på e-post.

 

Dette skriver Erika om Oppdrag Europa:

– Jeg synes det er veldig gøy å lese så jeg hadde kanskje lest så mye uansett, men det var gøy å registrere og å komme til nye steder. Det var gøy å gjøre quiz og å lese om stedene og spesielt var det gøy å vinne!

Adele 6 1/2 år har kommet seg gjennom 15.000 sider:

-Jeg liker veldig godt å lese bøker. Jeg liker både å lese bøker selv, og bli lest for. Det var ekstra inspirerende å lese når jeg i tillegg fikk registrere bøkene og jeg kom meg fra stoppested til stoppested gjennom Europa. Og så var det kjekt å få hente ut premie på Norli hver måned 😊 Jeg fant inspirasjon til nye bøker å lese når jeg registrerte bøkene mine. Det var kjempekjekt å være med på Oppdraget, og jeg gleder meg til neste Oppdrag som jeg kan lese meg gjennom 😊Jeg har bl.a lest mange spennende bøker, mange tykke bøker og mange lange serier. Bøker er gøy! Jeg skal fortsette å lese og lese 😊.


Tilbake til forrige side