Verdens verste blogg

- Av Marius Molaug

Hei, hei, hei! Jeg er verdens verste forfatter. Ok, vet ikke om jeg ER verdens verste på ordentlig, jeg har ikke vært i kontakt med Guinness rekordbok og dobbeltsjekket det, og hvordan måler man egentlig versthet? Fins det et eget verstingometer eller en verstingjury som har utdannet seg på en verstingskole for å kunne bedømme hva som er verst? Jeg tviler. Verstingtittelen passer uansett ganske bra til bøkene mine. Her er VERDENS VERSTE BARNEBOKSERIE:

Denne høsten har jeg kommet med den femte verstingboka: Verdens verste venn. Det er alltid gøy å se når alle ordene man har skrevet på dataen på magisk vis flyr gjennom lufta og samler seg inni i en ekte bok man kan ta og føle på. For meg er det like magisk som å se noen sage en sirkusdame i to (ikke selve sagingen da, men det at hun blir limt sammen igjen etterpå og tilsynelatende er helt frisk og fin.)

Men det ALLER beste med å ha en ny bok er at da kan jeg dra rundt og prate med barn om den! Denne høsten har verdens beste tegner, Kristoffer Kjølberg og jeg løpt mellom skoler og bibliotek.

Vi har blant annet vært på Lørenskog. Der var det gratis is etterpå. Jeg blir aldri for gammel til å spise is.

 

Vi var også innom barnebokfestivalen Appelsinia i Skien med egenprodusert GIGAPLAKAT med hull til hoder.

Jeg har vært i Stavanger, Oslo, Bærum, Lillehammer og mange andre steder. 

Og så planlegger vi selvsagt å lage en ny verstingbok. Denne gangen har jeg spurt leserne om hjelp på Snapchat! Følg meg gjerne her for oppdateringer og konkurranser:

Her er noen av verstingforslagene deres:

Foreløpig er Verdens verste fotballag favoritten.
Noen som kjenner igjen disse spillerne på Verdens verste fotballag? 
Sørglio Rarmos
Simorn Minnmegpååle
Jål Pogblabla
Satan Innmaribravits
Heltgreimar
Lionull Missi
Luris Slurarez
Tonn I Krås
Sadu Brennmane?
To be Coutinho …

 

Ikke så verst hilsen
Marius Horn Molaug


Tilbake til forrige side