Marius Horn Molaug

- Av Norli

Møt ukens forfatter!

Marius Horn Molaug kaller seg Verdens verste forfatter – men han mener nok egentlig at han er Verdens verste-forfatter. Skjønner du forskjellen?

«Biblåkids» på Sølvberget bibliotek og kulturhus i Stavanger har laget en knakende god bokbadvideo med Marius. Videoen er så god at vi deler den her, så kan du få høre hvem karakteren Ruben er inspirert av, hvilket fotballag Marius heier på, og hva han jobber med når han ikke skriver bøker:

Den nyeste boka til Marius Horn Molaug heter «Verdens verste fotballag», og den ser sånn ut (len holdet ned på venstre skulder hvis du har problemer med å lese sidelengs):

I «Verdens verste fotballag»  er det den årlige skoleturneringen i fotball som står for døren. Skal vi tippe om Rektor har et visst konkurranseinstinkt? Eller om han synes jenter har noe å gjøre på en fotballbane? Eller om han er biiiittelitt forelsket i rektoren på motstanderlagets skole? ELLER – om Ruben og Kent legger en plan som på ingen måte går helt som de har tenkt seg? 200 barn har allerede lest boken. Her kan du se hva de synes!

Her er de fem første bøkene i Verdens verste-serien:

Verdens verste-QUIZ

Hvor mye vet du om Marius Horn Molalug og Verdens verste-serien? Prøv QUIZen!

Fotballspillerdiplom

Har klassen din klart å lese seg til Fotballspillerdiplom? Da har dere kanskje oppdaget at det står et ganske bra sitat på diplomet – fra boka Verdens verste fotballag :-)


Tilbake til forrige side